Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Natura Artis Magistra

Dit is de nieuwe website van dierentuin Artis

Vandaag, 11.31 uur

Dierentuin Artis heeft een gloednieuwe website. De Amsterdamse trekpleister koos voor een compleet nieuwe look, met de focus op drie pijlers: het Artis-dierenpark, het Groote Museum en wetenschapsmuseum Micropia. Verder is er op artis.nl veel aandacht voor de missie van Artis.

"Samen versterken we onze band met natuur, voor een leefbare toekomst voor iedereen", valt er te lezen. In het hoofdmenu, zichtbaar op elke pagina, zien we onder meer de actuele openingstijden, links naar de drie subonderwerpen en een knop voor de ticketshop.

De opmaak is opvallend rustig en overzichtelijk, met veel open ruimtes en ronde hoeken. Het kleurenschema past zich aan per thema. Zo zijn de Micropia-pagina's zwart met roze, terwijl op de dierenpagina's gebruikgemaakt wordt van groen- en blauwtinten.

Blijdorp
De lay-out heeft veel weg van de huidige website van concurrent Diergaarde Blijdorp, die een jaar geleden gelanceerd werd.





Meer Natura Artis Magistra
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be