Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Danse Macabre komt eraan: gigantische Efteling-reclames in Antwerpen-Centraal

Vandaag, 15.37 uurBeeld: @KrisfromBelgium

Ook Vlaamse forenzen kunnen niet om de nieuwe Efteling-attractie Danse Macabre heen. In treinstation Antwerpen-Centraal zijn twee gigantische posters verschenen die de toevoeging promoten. Het gaat om ruim 11 meter hoge reclame-uitingen op de zijkanten van twee liften.

De Efteling ging voor de campagne in zee met advertentiebureau Clear Channel. "De twee Elevator Walls XL domineren de ruimte en trekken de aandacht van de 1,9 miljoen reizigers die elke maand passeren", zegt het bedrijf over de prestigieuze locatie.

Eén enorme reclamemuur toont het exterieur van Danse Macabre in het donker. Daar tegenover zien we het interieur van de abdij, met een gekantelde koorbank en spookdirigent Joseph Charlatan. Voor die foto's schakelde de Efteling de Vlaamse fotograaf Kris Van de Sande in. In een bericht op X poseert hij trots bij zijn werk

Tram
Dezelfde beelden werden eerder gebruikt op een tram in België. Op verschillende Nederlandse treinstations waren vorige week muzikanten aanwezig om aandacht te vragen voor Danse Macabre. De attractie opent over tien dagen, al zijn testritten met medewerkers en andere genodigden momenteel al in volle gang.











Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be