Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling: Danse Macabre

Efteling: set met drie nieuwe Danse Macabre-pins voor 20 euro

Vandaag, 17.03 uurBeeld: Koen Schellekens, shoesandfashion, @Polleskeuken e.a.

De Efteling brengt nieuwe pins uit om de opening van de attractie Danse Macabre te vieren. In Dr. Charlatans Kwalycke Zaken, de souvenirwinkel bij de uitgang, is een set verkrijgbaar met drie verschillende zilverkleurige pins. De serie kost 20 euro.

Ze zijn vormgegeven als een duivelse kaarshouder, het herkenbare logo van Danse Macabre en het vooraanzicht van de middeleeuwse abdij, met een perkament ervoor. Daarop staat de naam van de attractie. De oplage wordt niet bekendgemaakt.

Dr. Charlatans Kwalycke Zaken opent officieel op donderdag 31 oktober, tegelijk met de rest van het griezelige gebied. Deze week kunnen Efteling-medewerkers en andere genodigden alvast souvenirs scoren tijdens exclusieve previews. Komend weekend zijn abonnementhouders aan de beurt.









Meer Efteling: Danse Macabre
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be