Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland-actrice toont resultaat van avondje Halloween: benen vol blauwe plekken

Vandaag, 13.05 uur

Het leven van een scare actor gaat niet over rozen. Dat ontdekte een actrice die dit jaar aan het werk is tijdens de Halloween Nights in Toverland. Na een avondje bezoekers de stuipen op het lijf jagen zaten haar benen vol met enorme blauwe plekken.

De vrouw stond als gemuteerde rat in het horrordoolhof Trapped, waar ze achter mensen aan holde met een bladblazer. In een TikTok-filmpje, dat inmiddels al ruim 15.000 keer bekeken is, toont ze hoe haar benen er na afloop uitzagen. "Het is echt een beetje heftig", vertelt ze.

De actrice zegt enorm te genieten van haar werk. "Om te zeggen dat ik dat leuk vind, is echt een understatement, want ik vind het fantastisch. Maar dat houdt wel in dat de dag erna je benen er zo uit kunnen zien." Ze waarschuwt dat de beelden niet geschikt zijn voor personen die niet tegen blauwe plekken kunnen.

Bedrijfsongeval
"Ik lach, maar eigenlijk kan dit echt niet", aldus de scare actor. "Zou ik dit kunnen claimen als bedrijfsongeval?", grapt ze. "Het is geen eczeem, het zijn geen schaafwonden. Het zijn echt gewoon blauwe plekken." De medewerkster benadrukt dat ze dit "voor de volle 100 procent" aan zichzelf te danken heeft. "Ik word nergens toe gedwongen, er is niks aan de hand, ik heb het echt zelf gedaan."

In Trapped beleven bezoekers hoe de productie van het bestrijdingsmiddel Rat Away volledig misgaat. Vervolgens worden ze achternagezeten door boze ratten in een duister labyrint. Tickets kosten 7,50 euro per persoon.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be