Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Samenwerking tussen Efteling en Jan van Haasteren resulteert in Droomvlucht-puzzel

Vandaag, 17.40 uur

Puzzelaars kunnen zich binnenkort storten op een nieuwe Droomvlucht-puzzel. Tekenstudio Jan van Haasteren brengt in samenwerking met de Efteling een legpuzzel uit die in het teken staat van de sprookjesachtige attractie met elfen, trollen en kastelen. Het is de vierde Efteling-puzzel in de collectie.

In 2021 verscheen een Jan van Haasteren-puzzel met een afbeelding van het Sprookjesbos, in 2022 gevolgd door een kinderpuzzel rond Max & Moritz. Vorig jaar werd een puzzel met Fata Morgana gepresenteerd. Daarvan bestaat tegenwoordig ook een extra grote variant, met vijfduizend in plaats van duizend stukjes.

Half november komt de 360 stukjes tellende Droomvlucht-puzzel uit, geschikt voor kinderen. We zien een prent waarop van alles gebeurt, zoals we van de illustrators van Van Haasteren gewend zijn. De adviesprijs bedraagt 9,95 euro.

Elfentuin
Tekenaar Wilma van den Bosch voegde verschillende taferelen uit de scènes Wonderwoud, Elfentuin, Hemelburchten, Zompenwoud en Droommoeras samen. Bekende Efteling-bewoners krijgen gezelschap van een hoop andere figuren, waaronder een hond, spelende jongetjes, een haai en een inktvis.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be