Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Walibi Holland betaalt alsnog kapotte telefoon van boos meisje

15-09-2016, 16.34 uur

Walibi Holland trekt de portemonnee. Een meisje dat claimt dat haar telefoon kapot is gegaan door toedoen van het pretpark, krijgt de reparatiekosten alsnog vergoed. Dat gebeurde na lang aandringen door BNN-presentator Tim Hofman in YouTube-serie BOOS.

De inmiddels 16-jarige Kayleigh beweert dat haar mobieltje is gevallen uit het bagagesysteem bij de nieuwe achtbaan Lost Gravity. In eerste instantie weigerde het attractiepark om de schade te vergoeden. Wel beloofde Walibi ter compensatie twee vrijkaartjes, een trui, een telefoonhoesje en een condoom.

Na intern onderzoek kwam het attractiepark tot de conclusie dat het meisje haar telefoon meegenomen moet hebben in de attractie. Het toestel zou uit haar zak zijn gevallen. Hofman nam geen genoegen met die uitleg en ging deze maand opnieuw verhaal halen, mét de camera. Toen kwam Walibi plotseling wel over de brug.

Een jurist van Walibi benadrukt dat het gaat om een eenmalige actie. "We hebben dit gebaar gemaakt, maar in het verleden behaalde resultaten bieden geen garantie voor de toekomst", zegt hij. Bezoekers zijn in het vervolg weer zelf verantwoordelijk voor hun eigendommen.

Het condoom dat Walibi beloofd had, heeft Kayleigh nooit ontvangen.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be